geachte,

Door het Coronavirus in Nederland zijn er veel winkels en supermarkten die moeite hebben met het bevoorraden van de schappen
mede door het wegvallen en annuleren van evenementen en beursen,cafe’s en restaurants is er een grote afzet weggevallen voor o.a. Friet
mede hierdoor is de afzet van aardappelen op een lager pitje komen staan. echter zijn er nog veel bedrijven die aardappelen in de schuur hebben zitten. Wij bieden deze nu aan rechtstreeks aan de consument. U kunt deze heel de week door afhalen in zakken van 10 kg. In principe is er de hele dag door iemand aanwezig,zodat wij u altijd kunnen helpen maar bij voorkeur hebben wij liever dat u een berichtje of APP je stuurt. wanneer en hoeveel u komt halen. zodat wij ook wat voorbereidend werk kunnen doen. de voordelen door het rechtstreeks bij een akkerbouwer bij u in de buurt of bij ons te halen kunnen zijn.

wij kunnen aanbieden de aardappelrassen ;

bestellingen etc doorgeven via Whatsapp -> 06 83 99 48 60

Victoria ; Geschikt als kook en Frietaardappel, zeer goede smaak. vrij vastkokend mooie ronde aardappel
Fontane ; een echte Frietaardappel.

Voordelen van het ophalen bij de boer ;

Het ontwijken van grote mensenmassa’s
geen wachtrijen.
altijd voorraad.
scherpe prijzen.
verser product.
u steunt de boer.

Corona-Virus

Hoewel wij onder de cruciale beroepen vallen en dus ten alle tijden door moeten gaan. willen wij echter wel aandact vragen voor de maatregelen die door het RIVM opgesteld zijn. dus houd bij het afhalen graag de gewenste afstand aan van 1,5 meter, probeer zoveel mogelijk contant te betalen of bij voorkeur dmv een tikkie. Indien u veel last heeft van hoesten zich misselijk voelt of zwaar verkouden bent, vragen wij u om dit van te voren aan te geven wij zullen het dan klaar zetten op een gepaste locatie. of nog liever thuis te blijven en een familielid of vriend te sturen. alvast vriendelijk bedankt.